Skip to main content

Veelgestelde vragen

Kan PlanPower een bestaand Excel rooster inlezen?

Ja, planningsgevens in Excel aanbieden en dan inlezen in PlanPower is meestal de snelste manier om alle benodigde informatie in PlanPower op te nemen.

Kunnen we elk moment instappen ?

Ja dat kan. Onze standaard abonnementen zijn op jaarbasis. Als u gedurende het jaar instapt loopt het abonnement vanaf dat moment tot einde van het jaar en betaalt u naar rato.

Kan je voorbeelden geven van dienstregels binnen vakgroep?

PlanPower heeft een groot aantal standaard regels ingebouwd voor het controleren en automatisch plannen van de diensten. Met de juiste mix van de bestaande regels kunnen de diensten automatisch worden gepland.

Voorbeelden van standaardregels zijn:

 • Geen dienst op roostervrije dag.
 • Maximaal 2 weekenddiensten binnen 4 maanden.
 • Geen OK na dienst dag ervoor.
 • Geen dienst indien volgende dag cursus of vakantie

Naast de standaardregels beschikt PlanPower over een flexibel raamwerk voor het toevoegen van extra regels specifiek voor de vakgroep.

Is PlanPower webbased?

PlanPower is een SAAS oplossing, een Software As A Service oplossing. Het is volledig webbased en alle functionaliteit is via een browser beschikbaar, er hoeft lokaal niks geïnstalleerd te worden. Het is te gebruiken op mobile en desktop.

Hoe lang duurt het om over te gaan naar PlanPower?

Dit kan vrij snel gaan. De meest gebruikte manier is middels het inlezen van één of meerder Excels om de basis gegevens te importeren in PlanPower. Daarna vind afstemming plaats om de juiste regels aan of uit te zetten en indien nodig toe te voegen. Hierna is PlanPower klaar voor gebruik.

Houdt PlanPower rekening met subspecialisaties?

Ja per staflid kan het sub-specialisme opgegeven worden. Hier wordt in de planning van de activiteiten rekening mee gehouden. Ook kan op sub-specialisme worden gerapporteerd.

Kan ik mijn dienst voorkeuren opgeven in PlanPower?

De arts kan zijn voorkeur voor bepaalde diensten aangeven in PlanPower. Voor het toewijzen van de diensten kan wordt hier rekening mee gehouden.

Hoe zit het met back-up?

Elke nacht vindt de backup plaats.  Bovendien wordt deze backup een aantal weken bewaard. Op verzoek kan PlanPower gevuld worden met de data van de backup. Ook is het mogelijk een testversie te vullen met de data van de backup.

Welke controles voert planpower uit?

PlanPower voert een groot aantal controles uit. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen standaard controles en vakgroep specifieke controles. Standaard controles kunnen aan- of uitgezet worden en zijn simpel te configureren. Voorbeelden van standaard controles:

 • verplichte afspraak ontbreekt.
 • afspraak onbemand
 • Ingezet op meerdere locaties per dag
 • avond niet inplannen indien overdag afwezig
 • volgende dag OK na dienst

 

Naast deze standaard controles zijn er vakgroep specifieke controles mogelijk. PlanPower heeft een ingebouwd flexibel raamwerk speciaal voor het toevoegen van controles.

Is de data in PlanPower te delen?

PlanPower kan op meerdere manieren data delen:

 • afspraken zichtbaar op SmartPhone
 • afspraken zichtbaar in Outlook
 • dienstenlijst alle vakgroepen zichtbaar voor portier
 • afspraken via Outlook zichtbaar voor derden, zoals buro opname
 • afspraken zichtbaar op mobiel voor gast-operateurs
 • uitprinten van de planning (.pdf file)

Inroosteren gast operateur ?

Dit wordt ondersteund door PlanPower. Een externe specialist kan opgenomen worden in de planning. Ook andersom, een interne specialist kan zijn actuele afspraken als gast operateur zien naast alle andere afspraken.

Afstemmen regionale diensten met partner ziekenhuizen ?

De mogelijkheid tot afstemming met partner ziekenhuizen is ingebouwd in PlanPower. Zo kan bijvoorbeeld de regionale vaatdienst in PlanPower geregeld worden. Elke vaatchirug van de samenwerkende ziekenhuizen heeft dan de regionale vaatdienst in de kalender van zijn mobiel. Dus een extra agenda op de telefoon met altijd de actuele dienst.

Meerdere afspraken binnen een dagdeel ?

PlanPower kan meerdere afspraken weergeven binnen een dagdeel, zoals ‘s middag Poli, supervisie en om 16:30 MDO.

Is de data goed beveiligd ?

Planpower maakt onderdeel uit van de Oracle Cloud en wordt gehost in een Europees datacenter. Het maakt gebruik van het hoge nico van beveiliging en beschikbaarheid verzorgd door Oracle.

Stel uw vraag

Telefoon

+31 (0)13 2084 168

Contact email

info@planpower.nl

Adres

Primos B.V. / PlanPower
Spoorlaan 21 K
5038 CB Tilburg

Contact

Telefoon: +31 (0) 13 208 41 68
Email: info@planpower.nl

Partners