Over Planpower

PlanPower is ontwikkeld voor en door medisch specialisten. Met deze tool is het maken van roosters een stuk eenvoudiger.

In een dynamische omgeving zoals een ziekenhuis met complexe roosters, verschillende functies en een 24-uurs bezetting is dit een uitkomst.

Je kunt als beheerder de tool volledig naar wens inrichten, zodat het past bij jouw specifieke situatie of organisatie. Van dienstregels, vakanties tot aan wijzigingen, die ook na publicatie nog eenvoudig doorgevoerd kunnen worden.

Kernwaarden

In een omgeving zoals een ziekenhuis mag een systeem niet omvallen of fouten bevatten. Dit kan immers grote financiële en medische gevolgen hebben.

Daarom is PlanPower niet alleen gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en intuïtief in gebruik. Door de jarenlange ontwikkeling is het ook betrouwbaar, transparant en stabiel.

Verschillende omgevingen en gebruikers

PlanPower is geheel naar wens in te richten. Op het platform is ruimte voor verschillende typen gebruikers. Er is een omgeving voor planners, voor collega’s van de IT-afdeling en natuurlijk een omgeving voor collega’s die het rooster willen inzien of vrije dagen willen doorgeven. PlanPower houdt rekening met de wensen van al deze doelgroepen.

Alle informatie, in een oogopslag

Voor medisch specialisten en medewerkers in de zorg is het van belang dat belangrijke informatie in een oogopslag te zien is. Niet alleen eigen roosters en diensten, maar ook dat van collega’s. Bijvoorbeeld om te bepalen wie benaderd kan worden voor ruggespraak.

Naast een beheeromgeving biedt PlanPower een overzichtelijk dashboard, waar alle benodigde informatie eenvoudig in te zien is. Dit dashboard is ook volledig naar wens vorm te geven.

Besparing, door een betere planning

Een planningstool kan de IT-afdeling ontlasten, zorgt voor minder fouten en verbetert de interne communicatie.

Met PlanPower kan iedereen in een handomdraai zien wie dienst heeft, kunnen verschillende IT-systemen eenvoudig gekoppeld worden en kan een ziekenhuis besparen door de operatie kamers en medisch specialisten nog efficienter te plannen.

Plan een demo in om zelf te kunnen zien wat PlanPower voor jou kan betekenen!

Plan jouw demo in

CONTACT

T: +31 (0) 13 208 41 68
E: INFO@PLANPOWER.NL
PRIVACY STATEMENT

ADRES

PRIMOS B.V. / PLANPOWER
SPOORLAAN 21 K
5038 CB TILBURG

PARTNERS